Работата не винаги е забавна, но има няколко признаци, по които

...
Работата не винаги е забавна, но има няколко признаци, по които
Коментари Харесай

Сигурни признаци, че сме намерили точната работа

Работата не винаги е занимателна, само че има няколко признаци, по които ще разберете, че сте намерили вярната кариера, написа INSIDER.

Това да вземем за пример е шансът да научите нови умения, като в същото време ви се предлага и опция за напредък в компанията. Чувствате се въодушевени от работата, която вършите и постигате добър баланс сред професионалния и персоналния си живот.

Научете, кои са останалите признаци съгласно кариерния експерт на LinkedIn, Блеър Десанбриъл 

Придобивате нови умения.

Проучванията на LinkedIn откриват, че съвсем 9 от 10 (89%) професионалисти считат, че уменията са по-важни от длъжността. Тези данни демонстрират, че хората се стремят да работят за компания, която ще им помогне да се развиват като експерти, като в същото време им се дават нужните принадлежности и образование, с цел да съумеят в това.

За да започнете нова работа, ще би трябвало да притежавате голям набор от умения, който да ви отличат от другите претенденти. След като спечелите позицията обаче е значимо освен да продължите да употребявате тези умения, само че и да ги надграждате. Вашата работа би трябвало да ви накара да се развивате.

Имате явен път за напредък.

Независимо дали работите за огромна корпоративна компания или по-малък шеф, проверете дали в бъдеще ще имате опция да растете, до момента в който вашият набор от умения продължава да се уголемява. Един от факторите, които карат хората да се задържат на сегашната си позиция, е да знаят, че имат опция за напредък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР